O projektu

Objavljeno: 25.2.2015. u 13:47
Prikaza: 1899
Autor: BPZ

O projektu

Brodsko-posavska županija provodi projekt „Zajedno danas za sutrašnje zapošljavanje“ financiran iz Europskog socijalnog fonda, Operativni program“Razvoj ljudskih potencijala“, programa dodjele bespovratnih sredstava „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza II”.

Projekt „Zajedno danas za sutrašnje zapošljavanje“ ima za cilj poboljšati konkurentnost nezaposlenih osoba na tržištu rada i na taj način doprinijeti povećanju zapošljavanja u Brodsko-posavskoj županiji kroz provedbu aktivnosti „JOB CLUB-ova“.

Nositelj projekta je Brodsko-posavska županija, a partner na projektu je Udruga Focus iz Zagreba. Suradnici na projektu su Grad Nova Gradiška i Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Slavonski Brod.

Posrednička tijela u provedbi ovog projekta su PT1 Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava i PT2 Hrvatski zavod za zapošljavanje, Ured za financiranje i ugovaranje projekata Europske unije.

Vrijednost projekta:
71.701,09 EUR

Sufinanciranje EU:
68.116,03 EUR

Razdoblje provedbe projekta: 
16 mjeseci, od 10. veljače 2015. do 09. lipnja 2016.

jobclub.bpz.hr : Ciljevi Projekta

Ciljevi Projekta

24. veljače 2015.
Projekt „Zajedno danas za sutrašnje zapošljavanje“ ima za cilj poboljšati konkurentnost nezaposlenih osoba na tržištu rada i na taj način doprinijeti povećanju zapošljavanja u Brodsko-posavskoj županiji...
jobclub.bpz.hr : Glavne aktivnosti projekta

Glavne aktivnosti projekta

24. veljače 2015.
Pokretanje sedam JOB CLUB-ova s 10 aktivnosti namijenjenih traženju posla, (u Slavonskom Brodu (3), Novoj Gradiški, Okučanima, Velikoj Kopanici i Novoj Kapeli)...
jobclub.bpz.hr : Ciljane skupine

Ciljane skupine

4. siječnja 2015.