Novosti

Objavljeno: 23.8.2016. u 11:30
Prikaza: 1667

Job Club ide dalje!

Novosti : Job Club ide dalje!

Poštovani budući polaznici Job Club edukacija,

Brodsko-posavska županija uspješno je provela je projekt „Zajedno danas za sutrašnje zapošljavanje“ financiran iz Europskog socijalnog fonda, Operativni program“Razvoj ljudskih potencijala“, programa dodjele bespovratnih sredstava „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza II”.

Projekt „Zajedno danas za sutrašnje zapošljavanje“ imao je za cilj poboljšati konkurentnost nezaposlenih osoba na tržištu rada i na taj način doprinijeti povećanju   zapošljavanja u Brodsko-posavskoj županiji kroz provedbu aktivnosti  „JOB CLUB-ova“.

Projekt je proveden u razdoblju od veljače 2015. godine do lipnja 2016. godine.

Job Club-ovi održani su u sljedećim gradovima i općinama: u Slavonskom Brodu (3), Novoj Gradiški, Okučanima, Velikoj Kopanici i Novoj Kapeli.

Kako bi i nakon završetka provedbe projekta osigurali održivost projekta i osigurali edukaciju osobama koje su zainteresirane za sudjelovanje na Job Club edukacijama, nastavit ćemo i dalje organizirati provedbu Job Clubova.

Nakon što prikupimo prijave 10 nezaposlenih osoba koje žele sudjelovati na Job Club edukaciji, organizirat ćemo osmi po redu Job Club koji će biti održan u Slavonskom Brodu u terminu dogovorenom s polaznicima. 

Ukoliko ste :

- dugotrajno nezaposlena osobe (preko godinu dana na HZZ-u) ili

- nezaposlena mlada osoba (15 do 29 godina) s manje od jedne godine radnog iskustva,

- rado usvajate moderna znanja i vještine te ste spremni odvojiti potrebno vrijeme, prijavite se na mail adresu jpp@bpz.hr i postanite jedan od sudionika Job Club aktivnosti namijenjenih traženju posla. 

 

jobclub.bpz.hr : Job Club Nova Kapela

Job Club Nova Kapela

3. veljače 2016.
jobclub.bpz.hr : Uspješno proveden i drugi po redu Job Club u Novoj Gradiški

Uspješno proveden i drugi po redu Job Club u Novoj Gradiški

17. kolovoza 2015.
U sklopu provedbe projekta "Zajedno danas za sutrašnje zapošljavanje", uspješno je proveden i drugi po redu Job Club u Novoj Gradiški.
jobclub.bpz.hr : Prvi Job Club s 10 aktivnosti namijenjenih traženju posla

Prvi Job Club s 10 aktivnosti namijenjenih traženju posla

29. svibnja 2015.
Prvi Job Club s 10 aktivnosti namijenjenih traženju posla započeo je s provedbom 27. svibnja 2015. godine u prostorijama Brodsko-posavske županije.
jobclub.bpz.hr : Prijavite se na aktivnosti Job Cluba!

Prijavite se na aktivnosti Job Cluba!

28. svibnja 2015.
Znate li koje su vaše vrijednosti, uvjerenja i stavovi o poslu? Znate li koje vještine morate razviti kako bi bili konkurentni? Znate li što moderni poslodavac treba i kada će zaposliti... Prijavite se i saznajte kako!
jobclub.bpz.hr : Uspješno provedena Uvodna konferencije projekta

Uspješno provedena Uvodna konferencije projekta

10. travnja 2015.
Hvala partnerima i suradnicima na projektima na potpori i suradnji...
jobclub.bpz.hr : Besplatne radionice za traženje posla

Besplatne radionice za traženje posla

30. ožujka 2015.
Znate li koje su vaše vrijednosti, uvjerenja i stavovi o poslu? Znate li koje vještine morate razviti kako bi bili konkurentni?